Jørn Thrane: Sønderjysk Forsikring flytter uanset protester

8. juli 2015 Sundeved

Jørn Thrane er kunde hos Sønderjysk Forsikring. Han valgte selskabet, fordi det er lokalt og han undrer sig over, at det skulle være så fantastisk meget bedre for Sønderjysk Forsikring at have hovedsæde i Aabenraa. Derfor skrev han til selskabet og spurgte, hvorfor de ikke bare bliver i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørn Thrane tolker brevet sådan, at uanset kommende møder med kunder, så flytter Sønderjysk Forsikring.

Her er svaret han modtog

Vi har i vores pressemeddelelser og udtalelser til aviser og radio informeret om vores planer om et nyt hovedsæde, og at vi har fundet en passende bygning ved motorvejen i Aabenraa.aabenraa

Vores lokalfølelse er meget stærk og både bestyrelsen, direktionen og medarbejderne er stolte af den udvikling Sønderjysk Forsikring har gennemgået. Derfor er det også meget vigtigt for os at understrege at vi ikke lukker i Sønderborg.

I dag har vi filialer i Tønder, Kolding, Haderslev, Aabenraa og i Sønderborg på Ulkebøldam. Det er her vi møder kunderne, som gerne vil have personlig kontakt, uanset om det er en ny kunde eller eksisterende kunde. Vores filialer bliver dagligt besøgt af både vores eksisterende og nye kunder – det gir en unik kundeservice, som vi sætter stor pris på.

Vi påtænker at flytte vores hovedsæde til Aabenraa og det som vi også ser, som den store fordel for Sønderjysk Forsikring er, at vi får samlet vore medarbejdere – som ikke har kunderettede funktioner – på én adresse. I dag er vi placeret på to adresser grundet pladsmangel, hvilket vi har oplevet ikke giver de optimale betingelser i hverdagen. Og det glæder vi og medarbejderne sig til.

Sønderjysk Forsikring ser stort på selskabets DNA.

Sønderjysk Forsikring ser stort på selskabets DNA.

Med baggrund i hvilke krav der stilles til os som virksomhed ser vi, at flytningen vil understøtte virksomheden Sønderjysk Forsikring. Det vil og har stor betydning for Sønderjysk Forsikring, at kendskabsgraden øges og det kan flytningen også hjælpe os med.

Jeg håber, at ovennævnte giver dig indsigt i og forståelse for Sønderjysk Forsikrings valg af et nyt hovedsæde.

Jeg har forståelse for din overvejelse om at skifte forsikringsselskab, og håber derfor vi kan aftale et kundemøde hvor vi kan gennemgå jeres forsikringer, og få en snak om Sønderjysk Forsikring. 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk