Johanne Jacobsen er ny formand for Jollmandsgaard

18. maj 2022 Kultur

På en velbesøgt generalforsamling i Støtteforeningen Jollmandsgaard tirsdag aften, blev den afgående formand Peter Jensen udnævnt til æresmedlem i foreningen.

I sin tale fremhævede næstformanden, Margrethe Krogslund, hans meget store indsats igennem hele forløbet under genopbygningen af gården. Peter Jensen har, om nogen, bidraget til at projektet har kunnet realiseres, skriver støtteforeningen.

Der blev samtidig også rettet en tak til hans hustru, Else, for opbakning og altid beredvillig hjælp ved arrangementer på gården.

Artiklen fortsætter under annoncen

På generalforsamlingen nyvalgtes Hans Jørgen Berg fra Havnbjerg til bestyrelsen. Han afløser Michael Panduro Holm, der ikke ønskede genvalg.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Johanne Jacobsen fra Nordborg som ny formand.

Øvrige poster forblev uændrede.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...