Johanne Milland, symfoniorkestret og prisvindende kor på scenen til Julegalla

9. december 2022 Kultur

Torsdag aften var der Julegalla i Koncertsalen Alsion og det var med Sønderjyllands Symfoniorkester, sangsolist Johanne Milland og Konservatoriets Pigekor Esbjerg – og det blev en aften, hvor publikum nød en perlerække af sange og melodier, som de kendte – og de hører julen til.

Aftenens publikum blev flot modtaget med musik lige indenfor dørene i Alsion og Jorunn Solløs og Bettina Zielke var vtrukket i julerødt ogdelte bolsjer ud – og endnu skønnere blev det, da orkestret, koret og solisten foldede sig ud i koncertsalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pigekoret fra Esbjerg

Konservatoriets Pigekor Esbjerg består af sangglade, musikalske piger mellem 12 og 19 år, som alle bor i Esbjerg og omegn.

Koret har mange forskellige opgaver i samarbejde med konservatoriets studerende og undervisere, de har lavet radio- og tv-udsendelser, selv udgiver fem cd’er og medvirket på tre øvrige udgivelser.

Koret har vundet en del priser og opnået to gulddiplomer og en 1. placering i ‘Open Competition for young adults’ ved World Choir Games i Sydafrika.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konservatoriets kor Esbjerg har sunget i de fleste europæiske lande, USA, Canada, Sydkorea, Kina, Uruguay og Afrika – og torsdag aften stod de i Alsions koncertsal.

Solisten Johanne Milland

Johanne Milland er uddannet i Fredericia og har haft store roller i musicals og hun har turneret med Stig Rossen. Hertil kommer roller i film – og hun har for nylig været aktuel i Lennon og McCartney-forestillingen ‘She Loves You’.

På torsdag er Sønderjyllands Symfoniorkester igen på scenen i Alsion, hvor Bachs storladne juleoratorium sætter alle i det rigtige festhumør. Du kan læse mere om koncerten på orkestrets hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...