John Ankjær fortsætter som direktør for Hotel Alsik

4. august 2020 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond og konsulent- og rådgivningshuset Telling & Nesager har indgået en aftale omkring driften af Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Telling & Nesager påtager sig således det overordnede driftsansvar for hotellet.

Dermed fortsætter John Ankjær, partner i Telling & Nesager, som hotellets direktør som det egentlig har været tilfældet siden august 2019.

John Ankjær har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en lang række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien. Derudover har han de seneste 10 år beskæftiget sig med rådgivning og interim drift.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er glade for, at Telling & Nesager og særligt John Ankjær har valgt at påtage sig opgaven med at fortsætte den succes, som hotellet har opnået igennem dets første år. Vi har haft et særdeles godt samarbejde i den forløbne periode og det glæder os, at vi nu har fundet en model til at fortsætte samarbejdet”, siger Per Have, administrerende direktør i Bitten & Mads Clausens Fond, i en pressemeddelelse.

”Vi er stolte over den tillid Bitten & Mads Clausens Fond har vist os i Telling & Nesager og ser frem til at bidrage til hotellets fortsatte vækst og position som et af landets bedste hoteller”, siger Alsiks direktør John Ankjær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotellet er nu helt genåbnet efter Corona-pandemien og oplever en ekstraordinær stor efterspørgsel over sommeren. Særligt danskere, som har valgt at holde sommerferie i Danmark, vælger det nye hotel i Sønderjylland med blandt andet landet største spa og ikke mindre en tre unikke restauranter, alle ledet af Jesper Koch.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...