John Frederiksen bliver Kultur og Borgerservicechef i Silkeborg

19. november 2015 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Den nuværende chef for Sønderborg Kommunes nyoprettede eventafdeling, John Bøgelund Frederiksen, har opsagt sin stilling i kommunen med udgangen af december.

John Bøgelund Frederiksen tiltræder den 1. januar 2016 stillingen som Kultur og Borgerservicechef i Silkeborg Kommune, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

John Frederiksen fik nyt job i Silkeborg.

John Frederiksen fik nyt job i Silkeborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Stort tillykke til Silkeborg Kommune, som får en dygtig, engageret og kreativ ny chef for kommunens Kultur- og Borgerservice.  Jeg vil samtidig sige stort tak og ønske al mulig held og lykke til John Bøgelund Frederiksen, der har ydet en kæmpeindsats for Sønderborg, ikke mindst som chef ved Center for Kultur,” siger kommunaldirektør i Sønderborg Kommune, Søren Bonde.

John Bøgelund Frederiksen kom til Sønderborg Kommune i 2006 i forbindelse med oprettelsen af ”Byens Scener” og har været tilknyttet kulturforvaltningen, hvor han siden 2010 har været chef ved Center for Kultur.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har været utroligt glad for at være en del af Sønderborg Kommune i næsten 10 år, og det bliver uden tvivl vemodigt at skulle sige farvel, også selvom jeg glæder mig til at gå i gang med de nye udfordringer. Jeg vil gerne sige tak for et godt samarbejde gennem alle årene til byrådet, alle mine gode kollegaer og til medarbejderne i Sønderborg Kommune. Og så vil jeg også sige et rigtig stort tak til alle de mange lokale aktører på hele kulturområdet, som jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med og som virkelig har gjort – og gør – en forskel”, siger John Bøgelund Frederiksen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...