John Lohff: Bekymrende hvis Sønderjysk Forsikring ikke skifter spor

27. august 2015 Sundeved

John Lohff, virksomhedsejer, skriver:

Vi var nogle stykker, der i maj måned tog konsekvensen og melde os ud af delegeret-forsamlingen i Sønderjysk Forsikring efter bestyrelsen havde truffet beslutning om, at hovedsædet kunne flyttes til Aabenraa, hvis man kunne erhverve ”Brighthouse” ved den sønderjyske motorvej.

John Lohff gik af som delegeret i protest over udviklingen.

John Lohff gik af som delegeret i protest over udviklingen.

Bestyrelsens efterfølgende manøvre med at få de delegerede til at godkende en ændringen af forældede vedtægter som legitimering af en flytning, ville vi ikke være med til, og vi forlangte flere alternativer i spil.

Vi ville have stemt for en vedtægtsændring, men vi ønskede – og ønsker – på ingen måde, at Sønderjysk Forsikring flytter fra Sønderborg. Vi ville som sagt ikke være med til at legitimere bestyrelsens beslutning om at flytte hovedsædet ved fejlagtigt at lade delegeretforsamlingen være medansvarlig for beslutningen, og derfor meldte vi os ud!

Tillykke med formandsposten

Jeg vil ønske den nye formand tillykke med formandsposten, men jeg vil have vanskeligt ved at forstå, hvis hun ikke kan få flertal i bestyrelsen for kun at kigge på Sønderborg. Jeg har hele tiden sagt, at følelser i denne sag ville komme til at fylde meget mere end mange kan forestille sig. Og det kunne bestyrelsen jo som bekendt heller ikke – trods mange advarsler.by

Nu er der sket det, at bestyrelsen endelig har sat flere modeller i spil, hvilket vi netop var flere, der opfordrede til burde ske.

Det sidste skridt bestyrelsen så mangler at tage er, at skrotte Brighthouse modellen og i stedet koncentrere sig om tre mulige placeringer i Sønderborg. Det vil være en lykkelig udgang for såvel selskabet, dets kunder som bestyrelsen.

Kører formanden videre i samme skure som den tidligere formand, kan jeg være meget bekymret for udviklingen.

Læs også HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk