John Lohff: Venstre må skifte Thyge Nielsen ud efter Bios-sagen

5. august 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Dønningerne efter Bios’ konkurs har end ikke lagt sig, før flere politikere nu retter skytset mod formanden for det præhospitale udvalg, Venstres Thyge Nielsen. Vennerne i Det Konservative Folkeparti går nu offentligt ud og opfordrer Venstre til at skifte ud på formandsposten.

“Vi kom jo ikke i mål med Bios, og i den situation mener vi i den konservative gruppe, at så må man også politisk påtage sig et ansvar”, siger John Lohff.

“Der er kommet ny direktør for regionens ambulanceselskab og rent administrativt undersøger vi, hvad der egentlig er sket. Så bør man også politisk drage konskevenserne af det rodede forløb med Bios. Det er Venstres beslutning, men vi kan kun appellere til, at Venstre skifter Thyge Nielsen ud. Det, mener vi, er nødvendigt”, siger John Lohff til TV 2/Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs hvad Thyge Nielsen og andre siger til TV2/Fyn HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...