John Lohff: Venstre må skifte Thyge Nielsen ud efter Bios-sagen

5. august 2016 Politik

Dønningerne efter Bios’ konkurs har end ikke lagt sig, før flere politikere nu retter skytset mod formanden for det præhospitale udvalg, Venstres Thyge Nielsen. Vennerne i Det Konservative Folkeparti går nu offentligt ud og opfordrer Venstre til at skifte ud på formandsposten.

“Vi kom jo ikke i mål med Bios, og i den situation mener vi i den konservative gruppe, at så må man også politisk påtage sig et ansvar”, siger John Lohff.

“Der er kommet ny direktør for regionens ambulanceselskab og rent administrativt undersøger vi, hvad der egentlig er sket. Så bør man også politisk drage konskevenserne af det rodede forløb med Bios. Det er Venstres beslutning, men vi kan kun appellere til, at Venstre skifter Thyge Nielsen ud. Det, mener vi, er nødvendigt”, siger John Lohff til TV 2/Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs hvad Thyge Nielsen og andre siger til TV2/Fyn HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...