John Lohff: Venstre må skifte Thyge Nielsen ud efter Bios-sagen

5. august 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Dønningerne efter Bios’ konkurs har end ikke lagt sig, før flere politikere nu retter skytset mod formanden for det præhospitale udvalg, Venstres Thyge Nielsen. Vennerne i Det Konservative Folkeparti går nu offentligt ud og opfordrer Venstre til at skifte ud på formandsposten.

“Vi kom jo ikke i mål med Bios, og i den situation mener vi i den konservative gruppe, at så må man også politisk påtage sig et ansvar”, siger John Lohff.

“Der er kommet ny direktør for regionens ambulanceselskab og rent administrativt undersøger vi, hvad der egentlig er sket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så bør man også politisk drage konskevenserne af det rodede forløb med Bios. Det er Venstres beslutning, men vi kan kun appellere til, at Venstre skifter Thyge Nielsen ud. Det, mener vi, er nødvendigt”, siger John Lohff til TV 2/Fyn.

Læs hvad Thyge Nielsen og andre siger til TV2/Fyn HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. april 2021 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Sommer Revy er vigtig – og derfor køber kommunen tre forestillinger

15. april 2021 Kultur

Udvalget for Kultur, Handel, Idræt og Turisme har tordag besluttet at købe tre forestillinger af Sønderborg Sommer Revy og derudover købe et sponsorat på 700.000 kroner, som skal bruges til markedsføring. “De tre forestillinger, som vi køber, synes jeg vi skal bruge til at give unge mennesker en revyoplevelse og når det lige er de […]

Læs mere...