John Lohff: Vi har set mange af Ingemanns valgkampsmails

29. september 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Christian Ingemann blev ansat i Region Syddanmark i august 2014 og var der frem til juni 2015. I de ti måneder sendte han i alt 10.000 mails.

John Lohff har set nogle af spindoktorens valgkampsmails.

John Lohff har set nogle af spindoktorens valgkampsmails.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har set mails fra en periode på tre uger og her er der sendt 850 mails. Af dem er de 165 det, som Christian Ingemann kalder private mails, altså mails hovedsageligt skrevet i fritiden, meget belastende, fordi de er valgkampsrelaterede”, siger konservative John Lohff til SønderborgNYT.

“Og der er derudover 300 mails i samme periode, som er valgkampsorienterede, hvilket vil sige, de handler om koordinering af valgkampsmøder og sådan”, siger John Lohff fra regionsrådet.

Måske mere snyd

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så fik vi at vide, at Carl Holst fik ændret på en regning for et par taler, som han har fået skrevet. Det skyldes, at talerne var af privat karakter og så skulle ordlyden på regningen ændres, så Region Syddanmark kunne betale”, siger John Lohff. Altså kan Carl Holst have brugt regionsansattes arbejdstid til flere private formål end valgkampen alene.venstre

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har bedt om, at samtlige regninger som Carl Holst er kommet med, bliver tjekket igennem”, siger John Lohff.

Den 7. oktober er der ekstraordinært regionsrådsmøde, hvor alt materiale om Carl Holst sendes til Statsforvaltninger, som afgør, om Carl Holst har overholdt loven eller om han ikke har.

“Når Statsforvaltningen har taget stilling, så skal Regionsrådet beslutte, hvad der så skal ske. Men nu viser det sig, der er nogle borgere, der har meldt sagen til politiet”, siger John Lohff.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi sagen har stor betydning, så vil Statsforvaltningen, ifølge John Lohff, hastebehandle den, så det ikke tager 1 1/2 til 2 år, inden det dokumenteres, om skatteborgerne har betalt en del af Forsvarsministerens valgkamp.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...