John Lohff: Vi skal vide om Carl Holst taler sandt

16. september 2015 Politik

Midt i mødet i forretningsudvalget i Region Syddanmark, bliver medlemmerne orienteret om, at Statsforvaltningen agter at undersøge, om tidligere regionsrådsformand Carl Holst har brugt en regionsansat i sin valgkamp.

John Lohff er tilfreds med, at Statsforvaltningen kigger Carl Holst efter i sømmene.

John Lohff er tilfreds med, at Statsforvaltningen kigger Carl Holst efter i sømmene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det kunne vi kunne give vores støtte til”, siger konservative John Lohff til SønderborgNYT. Han mener, at regionsrådets troværdighed var sat på spil.

“Derfor er jeg sikker på, at havde Statsforvaltningen ikke meldt sig på banen, så havde vi selv bedt tredjepart om at undersøge, hvad der er op og ned”, siger John Lohff.

Carl Holst har flere gange udtalt i medierne, at han har holdt sig indenfor lovens rammer. Men indicier peger på noget helt andet.

“Så vi skal have slået fast, om Carl Holst taler sandt”, siger John Lohff.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor længe varer det?

Byrådsmedlem Peter Hansen er spændt på, hvor længe Statsforvaltningen er om at tjekke Carl Holst efter i sømmene.

“Det er mere end et år siden, Venstres byrådsgruppe bad Statsforvalningen se på omkonstitueringen i Byrådet i Sønderborg. Vi har endnu ikke hørt fra dem”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT.

Altså kan det tyde på, at regionsrådspolitikerne skal vente mindst lige så længe på at finde ud af, om deres tidligere formand misbrugte sin stilling eller ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk