Johnny Mølby bliver en del af Sønderborg Talent Akademi og FC Sønderborg

17. juli 2021 Erhverv

Den tidligere landsholdspiller, Johnny Mølby, har fået jobbet som  talentleder på Sønderborg Talent Akademi og som Head of Coaching i FC Sønderborg.

Johnny Mølby startede sin professionelle karriere i Vejle boldklub i 1987 og hans karriere har bragt ham til klubber i udlandet såsom Borussia Mönchengladbach og KV Mechelen i Belgien og karrieren som spiller sluttede i 2000 i AGF.

Som træner er karrieren også lang og her har Johnny Mølby i de seneste 21 år været ansat som assistent eller cheftræner i flere superligaklubber.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er rigtig glade og stolte over samarbejdet med Johnny. Johnny’s opgave bliver at sikre en høj kvalitet i fodboldtræningen og samtidig dele ud af sin store og skarpe viden til den enkelte spiller”, siger Michael Willemar, der er chef for Sønderborg Talent Akademi.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

“Johnny Mølby bliver en del af ledelsesteamet og vil også få andre opgaver end fodbold, fordi vi vil fremme det sportslige niveau og talentudvikling i Sønderborg.Vi ser virkelig frem til samarbejdet – og jeg synes vores setup på talentakademiet virkelig er stærkt og kompetent – og kan gøre en forskel”, siger Michael Willemar i en pressemeddelelse.   

Artiklen fortsætter under annoncen

 

“Det er en stor kapacitet som nu kommer til Sønderborg og Johnny vil bringe talentudviklingen omkring fodbolden op til næste niveau” siger FC Sønderborgs sportschef, Erik Nielsen. 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...