Jonas Fischer har åbnet Hip Kiropraktik i Damgade

21. april 2020 Erhverv

Nu er der kommet en ny kiropraktorklinik i Sønderborg og den har – foreløbig – til huse i den store bygning på Damgade i nummer 71, hvor også Røde Kors’ genbrugsbutik ligger. Man skal bare køre om på bagsiden af bygningen, så finder man Hip Kiropraktik.

Og indenfor i lokalerne finder man Jonas Fischer, som er vokset op i Sønderborg-området.

“Jeg tog min uddannelse på universitetet i Odense og blev færdig i 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derefter var jeg et års tid i Aabenraa og kom så med på holdet hos Wolff Clinic i Sønderborg”, siger Jonas Fischer til SønderborgNYT.

Wolff Clinic er blandt de mange, der lukkede ned, da Corona-virussen kom.

“Og siden nedlukningen har jeg brugt tid på at gå efter drømmen om at have min egen klinik og den har jeg nu”, siger Jonas Fischer, der bor med sin familie i Høruphav.

Er der problemer med bevægapparatet, så kan Jonas Fischer hjælpe.

Skånsomme behandlinger

“Jeg kan hjælpe med alle de ‘klassiske’ ting, som kiropraktorer kan og jeg tager udgangspunkt i funktionelle tests af muskelkraft og behandlæingen foregår ved skånsomme manipulationsbehandlinger – det klassiske “kiropraktor-knæk” undgås så vidt muligt. Der tages udgangspunkt i test og undersøgelse af hele kroppen, og alle kroppens led – ikke kun rygsøjlen – kan behandles”.

“Smerter i ryg, nakke, lænd eller andre dele af kroppen, tennis- og golfalbue, karpaltunnelsyndrom, hovedpine og en lang række andre tilstande i bevægeapparatet er alt sammen noget, som kan behandles”, siger han.

“Målsætningen er at patienterne bliver smertefrie, og at behandlingsforløbet opleves positivt med en følelse af at blive set og hørt”, siger Jonas Fischer, som meget gerne vil have et solidt og tillidsfuldt samarbejde med læger, fysioterapeuter og andre behandlere i lokalområdet, så patienterne får så gnidningsfrit et forløb som muligt.

Samtidig med at han åbner egen klinik, så er han i gang med at kontakte de forskellige sundhedsforsikringer og han fortæller, at dankortautomaten kommer på torsdag.

Du kommer i kontakt med Jonas Fischer her via Hip Kiropraktik via Facebook, på mailadressen: hipkiropraktik@gmail.com samt  på telefon 2222 5851.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk