Julehilsen fra Kunstskolen

18. december 2013 Debat

Kunstskoleleder Thomas Lunau skriver:

Masser af unikke farver er blevet blandet og påført et utal af forskellige grunde og på ligeså mange kreative og sofistikerede måder. Ikke to dage i den gamle amtmandsbygning ligner hinanden og her er aldrig kedeligt at være.

Her bliver der skrevet kompetente visuelle historier hver eneste dag og det er ikke med så lidt stolthed at vi kan kalde os et af Sønderborgs stærke kraftcentre når det gælder professionel kunst og kultur.

Thomas Lunau ønsker os alle en glædelig jul.

Thomas Lunau ønsker os alle en glædelig jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

Året i år har på mange måder været udfordrende og har krævet en ekstra indsats fra alle. Men når vi nu sidder her ved årsafslutningen og vi lige straks skal til at tage hul på et nyt kapitel kan vi glæde os over, at det stadig ser lyst ud for denne traditionsrige skole og vi ser allerede nu frem til alle de mange oplevelser, nye initiativer og samarbejder der venter i det nye år.

Årets Kunstvin-etikette.

Årets Kunstvin-etikette.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hermed en tak for året der gik og de glæder vi har nydt sammen.

En glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår ønskes fra os alle på Sønderjyllands Kunstskole!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...