Julehilsen fra Kunstskolen

18. december 2013 Debat

Kunstskoleleder Thomas Lunau skriver:

Masser af unikke farver er blevet blandet og påført et utal af forskellige grunde og på ligeså mange kreative og sofistikerede måder. Ikke to dage i den gamle amtmandsbygning ligner hinanden og her er aldrig kedeligt at være.

Her bliver der skrevet kompetente visuelle historier hver eneste dag og det er ikke med så lidt stolthed at vi kan kalde os et af Sønderborgs stærke kraftcentre når det gælder professionel kunst og kultur.

Thomas Lunau ønsker os alle en glædelig jul.

Thomas Lunau ønsker os alle en glædelig jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

Året i år har på mange måder været udfordrende og har krævet en ekstra indsats fra alle. Men når vi nu sidder her ved årsafslutningen og vi lige straks skal til at tage hul på et nyt kapitel kan vi glæde os over, at det stadig ser lyst ud for denne traditionsrige skole og vi ser allerede nu frem til alle de mange oplevelser, nye initiativer og samarbejder der venter i det nye år.

Årets Kunstvin-etikette.

Årets Kunstvin-etikette.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hermed en tak for året der gik og de glæder vi har nydt sammen.

En glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår ønskes fra os alle på Sønderjyllands Kunstskole!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...