Julehygge på Ahlmann-Skolen

30. november 2017 Uddannelse

Torsdag eftermiddag blev rigtigt mange mennesker budt velkommen til åbent hus på Ahlmann-Skolen af syngende børn, der havde øvet på flere af julens sange.

“Og så vil jeg gerne sige velkommen til en masse, der tidligere har været elever her på skolen og velkommen til alle de forældre, der har elever her – og selvfølgelig til dem, der snart skal have det”, sagde skoleleder Andrea Steffensen, som har været på skolen i et år.

Der var æbleskiver, gløgg og vafler ved nogle af boderne – og børnene kunne også lave en juledekoration, som de kunne balancere hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

En klasse solgte hjemmebagte småkager, så der bliver lidt ekstra penge til lejrskolen.

Alt i alt en rigtig god eftermiddag, hvor børnene havde det sjovt med at vise deres skole frem for forældre og bedsteforældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Kultur, Sønderborg

Julebingo, spildesign for børn og julequiz – alt på Æ Bræt

30. november 2021 Kultur

På brætspilscafeen i Sønderborg er der skrevet flere ting i arrangementskaldenderen her i decenber – og allerede på søndag inviteres der til julebingo klokken 19. “Det koster 25 kroner for en plade og præmierne er fra byens forretninger og restauranter”, siger medejer af brætspilscafeen, Helle Keller Lund, til SønderborgNYT. Inden da – og det er […]

Læs mere...