Julehygge på Ahlmann-Skolen

30. november 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag eftermiddag blev rigtigt mange mennesker budt velkommen til åbent hus på Ahlmann-Skolen af syngende børn, der havde øvet på flere af julens sange.

“Og så vil jeg gerne sige velkommen til en masse, der tidligere har været elever her på skolen og velkommen til alle de forældre, der har elever her – og selvfølgelig til dem, der snart skal have det”, sagde skoleleder Andrea Steffensen, som har været på skolen i et år.

Der var æbleskiver, gløgg og vafler ved nogle af boderne – og børnene kunne også lave en juledekoration, som de kunne balancere hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

En klasse solgte hjemmebagte småkager, så der bliver lidt ekstra penge til lejrskolen.

Alt i alt en rigtig god eftermiddag, hvor børnene havde det sjovt med at vise deres skole frem for forældre og bedsteforældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...