Julehygge på Ahlmann-Skolen

30. november 2017 Uddannelse

Torsdag eftermiddag blev rigtigt mange mennesker budt velkommen til åbent hus på Ahlmann-Skolen af syngende børn, der havde øvet på flere af julens sange.

“Og så vil jeg gerne sige velkommen til en masse, der tidligere har været elever her på skolen og velkommen til alle de forældre, der har elever her – og selvfølgelig til dem, der snart skal have det”, sagde skoleleder Andrea Steffensen, som har været på skolen i et år.

Der var æbleskiver, gløgg og vafler ved nogle af boderne – og børnene kunne også lave en juledekoration, som de kunne balancere hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

En klasse solgte hjemmebagte småkager, så der bliver lidt ekstra penge til lejrskolen.

Alt i alt en rigtig god eftermiddag, hvor børnene havde det sjovt med at vise deres skole frem for forældre og bedsteforældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...