Julejazz i Sønderborg Jazzclub på søndag

7. december 2022 Kultur

Dette orkester – Xmas Freinds – er næsten blevet en årlig tilbagevendende juletradition i Sønderborg Jazzclub. I de senere år er det også blevet til en juleturné rundt i landet, hvor orkestrets musikere deler ud af deres fælles kærlighed til de hovedsageligt amerikanske jule-evergreens i swingende jazz udgaver.

Koncerten vil blandt andet byde på sangeren Mel Tormes dejlige Christmas Song”, en særlig af When you wish upon a star fra Disneys Juleshow og en heftig bebop udgave af White Christmas og friske udgaver af kendte og elskede julemelodier, skriver jazzklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kapelmester Jacob Fischer er en af Danmarks mest travle og anmelderroste jazzmusikere. Han medvirker på over 200 cd’er og har spillet med de bedste inden- og udenlandske musikere. Ikke mindst hans 15 år i violinmesteren Svend Asmussens Kvartet har gjort ham kendt uden for snævre jazzkredse. Han har, som den eneste, modtaget de tre store jazz priser: Ben Webster-prisen, JASA-prisen og Palæ-prisen.

Med den storswingende og efterspurgte bassist Mathias Petri, som stammer fra Sønderborg, og den og sprudlende Andreas Svendsen ved trommerne er der en ideel platform til at udforske alle jazzens farver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig binder Zier Romme Larsen lange julejazz-guirlander på pianoet, så julehyggen får stemning og foldes ud i Sønderborghus.

Det er søndag den 11. december klokken 15:00, der er Julejazz i Sønderborg Jazzclub

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...