Julemarked i Den Kongelige Køkkenhave

21. november 2017 Kultur

Også i år åbner Væksthuset i samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen dørene for julehyggen i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten. Årets julemarked holdes den 1. og 2. december kl. 10-17 begge dage.

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot er til dagligt lukket for offentligheden. Men fredag den 1. og lørdag den 2. december – begge dage fra kl. 10 til 17 – er der mulighed for at komme ind, opleve stedet i julehumør og selv komme i julestemning, skriver Sønderborg Kommune i en pressemddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Væksthuset sørger for, at der er mulighed for at købe kaffe, te, æbleskiver, crepes og gløgg, som kan nydes i cafételtet. Et af de store drivhuse bliver forvandlet til julebutik med produkter til attraktive priser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...