Julemenuer, god betjening og hygge i Spiseriet

25. september 2013 Erhverv

Hvis du ikke er til julefrokoster med masser af øl og snaps, så byder Spiseriet på et glimrende alternativ, hvor der nydes en superdejlig julemenu i de hyggelige lokaler ovenpå Brøggeriet.

Her vil tjenere opvarte dig med spændende retter, der bliver endnu bedre, når de følges med de helt rigtige vine.

– Vi er klar med nogle forslag og så guider vi gæsterne, så de får den bedste smagsoplevelse, siger Jacob Moos fra Spiseriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at gæsterne kan vælge mellem tre, fire eller fem retter.

Julemenu

Foretter:

– Vildt Terrine med sellerisalat
– Hummersuppe med cognac
– Røget lakse carpaccio med rucola- og citrussalat

Hovedretter:

– Andebryst med julens herligheder
– Braisseret Spidsbrysts med marv og egen glace

Ost
– 3 gode oste fra Naturmælk

Desert
– Ris – Fløde – Mandler

Bordbestilling og yderlige oplysninger på   74 43 10 12

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk