Hvis du ikke er til julefrokoster med masser af øl og snaps, så byder Spiseriet på et glimrende alternativ, hvor der nydes en superdejlig julemenu i de hyggelige lokaler ovenpå Brøggeriet.
Her vil tjenere opvarte dig med spændende retter, der bliver endnu bedre, når de følges med de helt rigtige vine.
– Vi er klar med nogle forslag og så guider vi gæsterne, så de får den bedste smagsoplevelse, siger Jacob Moos fra Spiseriet. Han fortæller, at gæsterne kan vælge mellem tre, fire eller fem retter.
Julemenu
Foretter:
– Vildt Terrine med sellerisalat
– Hummersuppe med cognac
– Røget lakse carpaccio med rucola- og citrussalat
Hovedretter:
– Andebryst med julens herligheder
– Braisseret Spidsbrysts med marv og egen glace
Ost
– 3 gode oste fra Naturmælk
Desert
– Ris – Fløde – Mandler
Bordbestilling og yderlige oplysninger på 74 43 10 12