Lysene på juletræet på Rådhustorvet tændes i dag – følg med direkte på SønderborgNYT TV

18. november 2022 Kultur
Lysene på juletræet på Rådhustorvet tændes i dag
Lysene på juletræet på Rådhustorvet tændes i dag

En af årets store jule traditioner er årets lystænding på det store juletræ på Rådhustorvet og i år sker det i dag, fredag den 18. november, med masser af underholdning for hele familien.

Julemanden har forladt det travle juleværksted på Grønland og kommer på besøg, borgmesteren vil ankomme til Rådhustorvet i hestevogn og musik og anden underholdning vil ske fra scenen – og selvfølgelig er der også godteposer til børnene.

Det hele starter i Perlegade fra klokken 16 og selve juletræslystændingen sker ca. klokken 17 på Rådhustorvet – og har du ikke mulighed for at deltage, så kan du følge med på SønderborgNYT TV, hvor vi sendte årets juletræstænding direkte fra Rådhustorvet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...