Junglerytmer i biblioteket fangede børnene

14. september 2013 Kultur

Straks da dørene til Sønderborg Bibliotek blev låst op lørdag et lille minut inden klokken slog 10, vrimlede det ind med mindre børn, der havde taget far eller mor med, så de også kunne opleve, hvordan det er med junglens dyr.

En zebra og en løve førte an i jungle-legene.

En zebra og en løve førte an i jungle-legene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn og voksne blev trukket med i en musikforestilling, hvor der både blev hoppet og pustet i sugerør. Glemmes skal det heller ikke, at alle var så heldige at få en spand, der skulle trommes på. Udfordringen var, at alle trommeslagerne skulle følge de bevægelser, som løven midt på gulvet lavede – og det gav også plads til små øjeblikke med stilhed.

Når man kiggede på børnenes ansigter, så stod det klart, at de blev fanget af forestillingen. Og bedst af alt. Børnene havde en bamse eller et andet tøjdyr med hjemmefra – og selvom dyrene sov under en del af forestillingen, så kan man godt snakke med dem om den, når alle er hjemme igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billederne fra lørdagens jungleoplevelse: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.437195083067511.1073741890.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...