Jytte Aaen starter ejendomsmæglerfirma sammen med familien

10. september 2018 Erhverv

På onsdag får Sønderborg en ny, uafhængig ejendomsmægler kaldet for 1ABolig som slår dørene op i Perlegade 46. Holdet bag den nye ejendomsmæglerforretning er det tidligere team fra Nybolig Erhverv i Sønderborg med Jytte Aaen i spidsen, der sammen med datteren Kia og sønnen Jerik fremover vil sælge villaer, huse, ejerlejligheder, sommerhuse og grunde i Sønderborg-området.

Jytte Aaen, der de sidste 11 år har drevet Nybolig Erhverv i Sønderborg, solgte for ganske nylig erhvervsforretningen for nu at fokusere på salg af boliger mellem private.

”Jeg er bare så glad for at vi er kommet så langt at vi nu kan åbne dørene til vores nye forretning og det bliver spændende at starte en helt ny, uafhængig ejendomsmæglerforretning op fra bunden sammen med mine børn, noget vi tit har tænkt på at gøre, men først nu har det været muligt”, fortæller Jytte Aaen til SønderborgNYT.

Jytte Aaen tror der er plads til endnu en ejendomsmægler i Sønderborg-området, men det kræver en unik tilgang til bolighandel og her tror Jytte Aaen på, at netop fordi det er hele familien der står bag, så vil kunderne opleve det som noget særligt at sætte boligen til salg hos 1ABolig:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil lægge stor vægt på den personlige kontakt, den gode service og så vil vi gå længere for vores kunder og sikre en tryg handel og en god proces for såvel sælger som køber, som ikke er afsluttet før den er fulgt helt til døren”, fortæller Jytte Aaen.

1ABolig er ejet af Jytte Aaen, datteren Kia og sønnen Jerik og både søn og datter har arbejdet i ejendomsmægler-branchen gennem de sidste 10 år.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk