Kæmpe julefrokost i SFS-hallen i slutningen af november – reserver billet nu

16. juli 2021 Kultur
Arkivfoto: SFS Julefrokost
Arkivfoto: SFS Julefrokost

Efter mere end et år med Corona sættes alle sejl til i SFS-hallen, så der kan holdes et brag af en julefrokost-weekend den 26. og 27. november 2021. Det bliver med stor julebuffet og TipTop Partyband.

Som altid er det Byggefonden, der står bag de populære julefrokoster i SFS-hallen og i år kan billetter allerede reserves nu til en pris af kun 269 kroner, som inkluderer entré, stor julebuffet fra Holbøl Landbohjem samt musik og underholdning leveret af TipTop Partyband.

”Vi glæder os så meget til at genoptage traditionen og succesen med julefrokost i SFS-hallen og for at kunne sikre så mange som muligt en plads i år, har vi, sammen med Byggefonden, besluttet at arrangere julefrokost både fredag og lørdag”, siger Karsten Hansen fra TipTop Partyband

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter reserves efter ’først til mølle princippet’ og det er nok en god idé at reservere billet allerede nu, fordi der tidligere har været stort set udsolgt.

”Vi satser på fuldt hus begge aftener og som tidligere er det jo en glad og hyggelig aften for familien, venner og firmaer og vi håber mange vil deltage”, siger Karsten Hansen.

Dørene åbnes begge aftener klokken 19 og musikken spiller frem til klokken 01:30.

Billetter til 269 kroner kan reserveres til den 26. og den  27. november på telefon 30 89 15 49 eller ved at sende en mail til gubbertsen@dyb-net.dk.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...