Kæmpe julefrokost i SFS-hallen i slutningen af november – reserver billet nu

16. juli 2021 Kultur
Arkivfoto: SFS Julefrokost
Arkivfoto: SFS Julefrokost

OBS ! – Denne artikler handler om julefrokost i SFS-Hallen i 2021. Vil du læse om 2022 Julefrokost i SFS-Hallen, så klik her.

Efter mere end et år med Corona sættes alle sejl til i SFS-hallen, så der kan holdes et brag af en julefrokost-weekend den 26. og 27. november 2021. Det bliver med stor julebuffet og TipTop Partyband.

Som altid er det Byggefonden, der står bag de populære julefrokoster i SFS-hallen og i år kan billetter allerede reserves nu til en pris af kun 269 kroner, som inkluderer entré, stor julebuffet fra Holbøl Landbohjem samt musik og underholdning leveret af TipTop Partyband.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi glæder os så meget til at genoptage traditionen og succesen med julefrokost i SFS-hallen og for at kunne sikre så mange som muligt en plads i år, har vi, sammen med Byggefonden, besluttet at arrangere julefrokost både fredag og lørdag”, siger Karsten Hansen fra TipTop Partyband

Billetter reserves efter ’først til mølle princippet’ og det er nok en god idé at reservere billet allerede nu, fordi der tidligere har været stort set udsolgt.

”Vi satser på fuldt hus begge aftener og som tidligere er det jo en glad og hyggelig aften for familien, venner og firmaer og vi håber mange vil deltage”, siger Karsten Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dørene åbnes begge aftener klokken 19 og musikken spiller frem til klokken 01:30.

Billetter til 269 kroner kan reserveres til den 26. og den  27. november på telefon 30 89 15 49 eller ved at sende en mail til gubbertsen@dyb-net.dk.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...