KærBolig flytter til nye rammer i Perlegade

22. maj 2018 Samfund

Den socialøkonomiske butik, KærBolig, flytter fra det nuværende lokale i Perlegade til den tidligere guldsmedebutik i Perlegade.

“Vi begynder at rykke ind i den tidligere guldsmedie i begyndelsen af juni og vi slipper det nuværende lokale helt i løbet af efteråret”, siger Anne Grethe Scharbach, som er leder af Kærbo.

Forklaringen på flytningen af KærBolig er, at der for alvor er kommet gang i omsætningen.

Succes med genbrugssalg betyder, KærBolig har brug for mere plads.

“Vi har udvidet vores koncept, der har fokus på afrikanske varer og brugskunst til også at byde interiør og luksus-second hand”, siger Anne Grethe Scharbach til SønderborgNYT.

Netop ideen med også at have kvalitetsgenbrug har givet travlhed og pladsmangel.

“Så vi flytter med glæde til større lokaler, fordi det sådan set er et luksusproblem. Og samtidig glæder vi os over, at de Kærbo-brugere, der passer butikken, arbejder, som man gør i andre travle butikker. Det giver god læring”, siger Kærbo-lederen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...