Kære elever – Corona-virus kender ikke forskel på skoletid og fritid

17. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

På Alssundgymnasiet undervises der online under Corona-krisen og på skolens hjemmeside har rektor Jeppe Kragelund skrevet om, hvor alvorlig grund der er til, at eleverne ikke skal møde i gymnasiet:

Det er en meget alvorlig situation, verden, Europa og Danmark står i. Selv har jeg ikke oplevet en så alvorlig sundhedskrise, som den corana-smitten udsætter os for, skriver AGS’ rektor og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeppe Kragelund skriver:

Det er ikke for sjov, når landets myndigheder lukker landet ned. Det er ikke for sjov, at jeres skole er lukket. Husk det!

Hvis krisen ikke for alvor skal udvikle sig, så kræver det, at vi alle tager ansvar – det er helt afgørende, at vi ikke bringes for tæt på hinanden, så smitte kan overføres. Derfor har statsministeren valgt at lukke alle skoler.

Men coronavirus kender ikke forskel på dagligdag og fritid, så advarslen om ikke at være for tæt på hinanden gælder også i jeres fritid!!

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor en meget kraftig opfordring til:

Ingen kys og kram og ingen i fritiden.

Undgå at være mange sammen, og hvis I absolut skal mødes et par stykker “i den virkelige verden”, så sørg for god håndhygiejne, hold god afstand til hinanden, og luft jævnligt ud i det rum, hvor I opholder jer.

Gem jeres vanlige energi og livsglæde til situationen ikke længere er alvorlig – der skal nok blive tid til fester igen.

Pas på jer selv og hinanden!. Husk, at der er svage mennesker omkring jer, hvis liv rent faktisk afhænger af, hvordan vi og dermed også du opfører dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os passe på hinanden.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen – hold afstand!

20. maj 2024 112, Sydals

Frivillige brandmænd gjorde vejen sikker igen

20. maj 2024 112

Mandag aften blev der ringet efter Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, fordi der var brug for hans hjælp på Kegnæs. “Der var spildt noget olie på vejen, så jeg kaldte Kegnæs Frivillige Brandværn, der smed kattegrus på og fjernede olien, så det igen er sikkert at køre der”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT

Læs mere...