Kaj Erik Rasmussen stopper efter flere end 40 år i kommunal tjeneste

10. november 2016 Uddannelse

Kaj Erik Rasmussen, fællestillidsrepræsentant for 3F og næstformand i hovedsamarbejdsudvalget, HMU,  takker af efter mere end 40 års engageret og driftssikker tjeneste i først Nordborg og derefter Sønderborg Kommune.

Kaj Erik Rasmussen. Foto: Sønderborg Kommune.

Kaj Erik Rasmussen. Foto: Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kaj Erik Rasmussens karriere begyndte i Nordborg Kommune længe før kommunesammenlægningen i 2007. Han har hele vejen igennem været ansat i Vej & Park, men fik tidligt smag for det faglige arbejde og blev hurtigt tillidsrepræsentant for 3F. Interessen for det faglige arbejde forsatte efter kommunesammenlægningen. Her har han fra starten været en engageret og ihærdig fællestillidsrepræsentant for 3F og næstformand i hovedsamarbejdsudvalget.

”Jeg vil gerne takke Kaj Erik Rasmussen for en lang og solid indsats i Sønderborg Kommune. Han har været en driftsikker fællestillidsrepræsentant, der har repræsenteret sine medlemmer på bedste vis. Han har også på imponerende vis været en dygtig og effektiv forhandlingspartner i HMU, og jeg vil komme til at savne hans dybe indsigt i kommunens historik og det faglige arbejdes finurligheder”, siger kommunaldirektør Tim Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fratrædelsen sker torsdag  – altså straks – efter gensidig aftale

”Jeg er godt tilfreds med min indsats i mine mange år i Sønderborg Kommune. Det har været et stort ansvar, at være med til opbygningen af den nye og store Sønderborg Kommune. Jeg synes vi har fået en velfungerende kommune og samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere i HMU fungerer grundlæggende fint. Der har også været tryk på ind i mellem, og nu ser jeg frem til en lidt mere rolig tilværelse”, siger Kaj Erik Rasmussen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...