Kajsa Vasa og band besøger Sønderborghus

7. november 2020 Kultur

Kajsa Vala er lig med nærværende sangskrivning og vokalpræstation understøttet af fremragende guitarspil. Et univers hun altid har dyrket og som har skabt den intimitet, der gør hun til stadighed vokser i folks hjerter – i særdeleshed på de danske live-scener.

”Som fuldtidsmusiker, sangskriver i konstant bevægelse fremad, bliver man som menneske og mor i sine få pauser mindet om, at man ikke kan få tiden tilbage. Og den situation vi og verden står i lige nu giver os ingen anden udvej, end at dyrke det nære og det eftertænksomme” , siger Kajsa Vala i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kajsa Vala giver koncert i Sønderborghus lørdag den 14. november klokken 20 sammen med hendes velspillende band bestående af Jakob Eilsø, Anders Thambo, Peter Møller og Mads Nilsson.

Billetten køber du her på ticketmaster

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...