Kajsa Vasa og band besøger Sønderborghus

7. november 2020 Kultur

Kajsa Vala er lig med nærværende sangskrivning og vokalpræstation understøttet af fremragende guitarspil. Et univers hun altid har dyrket og som har skabt den intimitet, der gør hun til stadighed vokser i folks hjerter – i særdeleshed på de danske live-scener.

”Som fuldtidsmusiker, sangskriver i konstant bevægelse fremad, bliver man som menneske og mor i sine få pauser mindet om, at man ikke kan få tiden tilbage. Og den situation vi og verden står i lige nu giver os ingen anden udvej, end at dyrke det nære og det eftertænksomme” , siger Kajsa Vala i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kajsa Vala giver koncert i Sønderborghus lørdag den 14. november klokken 20 sammen med hendes velspillende band bestående af Jakob Eilsø, Anders Thambo, Peter Møller og Mads Nilsson.

Billetten køber du her på ticketmaster

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...