Kallehave Staal & Montage er Årets Erhvervsinitiativ

25. november 2021 Erhverv

Torsdag kårede JCI Sønderborg Årets Erhvervsinitiativ, hvor prisen gik til Kallehave Staal & Montage foran de øvrige kandidater, som var Visselulles Vinbar, H. C. Jacobsen, FineNordic og Timeglasset.

Prisen blev overrakt i Farverihallen på EUC Syd.

“Jeg ser prisen som et skulderklap til vores medarbejdere, uden dem så havde vi ikke fået den”, sagde Jørn Erlandsen fra Kallehave Staal og Montage til SønderborgNYT. Han er ansvarlig for firmaets kontor.

Med prisen, Årets Erhvervsinitiativ, ønsker JCI Sønderborg at udbrede kendskabet til erhvervslivet i Sønderborg Kommune ved at sætte fokus på og synliggøre små og mellemstore virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden prisen blev overrakt, så var der et foredrag med Nikolaj Sonne, som er kendt fra tv-serien ‘So ein ding’ og han gjorde tilhørerne klogere på, hvordan det står til med kunstig intelligens.

“Der er jo flere, som siger, at kunstig intelligens aldrig kommer på højde med menneskets. Men vi er blevet overhalet – og i dag er der kunstig intelligens, som kan slå levende mennesker i spil”, sagde Nikolaj Sonne til JCI-medlemmerne.

“Og i dag har for eksempel Facebook helt styr på, hvad brugerne kan li’ at se på, hvad de skriver om og så videre. Det er ikke gratis at bruge Facebook. Betalingen er os selv – så Facebook kan skræddersy de reklamer, som har en virkning på os”, sagde han. Herefter kom der eksempler på, hvordan man – på under to minutter – med enkelt udstyr og den rigtige software, kan gøre sin bil selvkørende via mobiltelefonen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nu, hvor vi skal til at bruge mundbind igen, så kan vi lade computere holde øje med, om handlende i butikker og centre har dem på”.

Han kom også ind på nethandlen og nævnte, at allerede for fire år havde Amazon 87 procent af hele julehandlen i USA.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...