Kammerateri og indspisthed i Region Syddanmark

31. oktober 2015 Politik

Folketingsordførere er chokerede over Region Syddanmarks håndtering af sagen om sygehusdirektør, der tog region1omtrent 1,5 millioner kroner for sit ekstraarbejde på ambulatorium.

Råddenskab, vanvid og kammerateri, skriver Fyens Stiftstidende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carl Holst-sagen, en skadelig krig mellem direktørerne og ikke mindst de manglende konsekvenser i sagen om sygehusdirektør Henrik Villadsens massive overpriser, der har kostet regionens borgere omkring 1,5 millioner kroner, får nu politikerne på Christiansborg til at reagere og i voldsomme vendinger kritisere regionen.

“Det er fuldkommen vanvittigt, at den form for kammerateri og indspisthed har kunnet finde sted”, siger Konservatives politiske ordfører Mai Mercado med henvisning til, at regionens sundhedsdirektør Jens Elkjær valgte at lade sagen fare, selvom en overlæge havde præsenteret regionens top for utvetydige beviser for, at Henrik Villadsen havde taget overpriser og selv godkendt sine regninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Luk regionerne

Både Mai Mercado og Dansk Folkepartis sundhedsordfører, Liselott Blixt, vil med baggrund i sagerne fra Region Syddanmark forsøge at presse Venstre til at melde klarere ud i forhold til regionernes fremtid. Ligesom Liberal Alliance går de to partier ind for at lukke regionerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk