Kampen for generationsforureningerne foregik på tværs af alle partier

6. december 2020 Politik

Det er rigtigt godt, at vi med Finansloven får sat gang i oprensningen efter generationsforureningerne, herunder Himmark Strand, skriver folketingspolitiker Ellen Trane Nørby fra Venstre.

Det er en kamp, som vi på tværs af partier Venstre, SF, Enhedslisten, DF med flere, har stået sammen om gennem flere år og hvor vi det seneste år har skabt et flertal udenom regeringen i Folketinget ved både samråd og forespørgselsdebatter for at få oprydning i gang.

”Det er så godt at vi med finansloven nu får oprydningen på Himmark Strand sat i gang, så vi også kan sikre, at det store Ferieressort kan komme godt igang og være med til at udvikle og understøtte turismeudviklingen i hele Sønderborg Kommune, ikke mindst på Nordals”, skriver Ellen Trane Nørby.

På den vis er Finansloven resultatet af bredt politisk samarbejde om at sikre oprydningen efter generationsforureningerne og Danfoss’ økonomiske håndsrækning betyder også, at oprydningen kan gå endnu hurtigere end det ellers var tilfældet, og det fortjener også ros, skriver Ellen Trane Nørby.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk