Kampvalg om formandsposten i LandboSyd

5. juni 2021 Erhverv

Der bliver kampvalg om formandsposten i LandboSyd, når den udsatte generalforsamling gennemføres tirsdag 15. juni på Gråsten Landbrugsskole.

På forhånd har både bestyrelsesmedlem Henrik Jessen, Rangstrup ved Agerskov, samt formand Mogens Dall, Bovrup, meddelt, at de stiller op. Om der kommer yderligere kandidater, vil vise sig på generalforsamlingen – det er som sædvanligt muligt at blive opstillet under forslagsrunden og dermed i sidste øjeblik.

LandboSyd er kendt for, at medlemmerne er meget aktive, og det har gennem årene ikke været svært at få besat posterne – tværtimod. Derfor kan der også blive kampvalg om de fire menige bestyrelsesposter, som skal besættes. Disse poster indehaves i dag af Bo Bejer, Henrik Jessen, Claus Fink Jørgensen og Henning Jakobsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg forventer, at vi får en god og levende generalforsamling. Mange medlemmer har brug for at komme afsted og for at deltage i debatten om helt aktuelle landbrugspolitiske forhold”, siger næstformand Ingrid van den Hengel.

”Lige nu forhandles der om meget store politiske indgreb i vores rammebetingelser, og der er ingen tvivl om, at det berører masser af medlemmer. Vi har fra bestyrelsens side været meget aktive i debatten og er kommet med mange indspark, fordi det er nødvendigt, at politikerne er godt klædt på”, siger Ingrid van den Hengel i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil dog ikke glemme vores rådgivningsvirksomhed og give medlemmerne mulighed for på generalforsamlingen at debattere den positive udvikling, som virksomheden er inde i,” tilføjer hun.

På generalforsamlingen vil bestyrelsen foreslå, at chefkonsulent Anders Søgaard, Landbrug & Fødevarer, bliver dirigent. Formanden, Mogens Dall, aflægger beretning, mens administrerende direktør Sune Aagot Sckerl aflægger regnskab for 2020 samt beretter om virksomheden.

Generalforsamlingen gennemføres under hensyntagen til de gældende corona-regler. Der indledes med middag, og derfor er tilmelding nødvendig. Det kan ske på LandboSyds webside.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Genforeningen blev fejret i Kongeskansen

13. juni 2021 Kultur

Sønadag eftermiddag var Dronningen og andre prominente mennesker på besøg i Kongeskansen på Dybbøl Banke og det var de for at fejre Genforeningen 2020 – og lytte til lederen af Historiecenter Dybbøl Banke, Bjørn Østergaard, som sagde: “Velkommen til Kongeskansen, som stedet hedder i dag – og navnet fik det efter den store genforreningsfest i […]

Læs mere...