Kan du eller nogen du kender bruge julehjælp så skriv til par på Midtals

25. november 2022 Augustenborg

Nu nærmer julemåneden sig og Malene og Dan Stenstrup Pedersen vil gerne – igen i år – give julehjælp til en eller flere familier som trænger til hjælp, for at julen kan holdes uden en masse bekymringer.

”Vi ved, at nogen kæmper for at give deres familie, den Juleaften alle drømmer om, og måske særligt mange har det trangt netop i år og svært ved at se, hvordan de skal komme igennem julen og vi søger derfor familier, der har brug for hjælp og mangler overskud til at få den Jul alle fortjener. Så er det din familie eller kender du en familie som kunne bruge Julehjælp, så tøv ikke med at skrive til os via min Facebookside”, siger Dan Stenstrup Pedersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal sende en personlig besked, hvor du fortæller, hvorfor netop du – eller den, som du kende – skal have julehjælp. Skriv hvor mange der er i husstanden og adressen. De eneste krav vi har, er at du bor i Sønderborg Kommune og skal være ikke-ryger.

”Der vil være alt, hvad der skal bruges til at få en dejlig juleaften og alt leveres på adressen”, siger Dan Stenstrup Pedersen og fortsætter:

”Der gives direkte besked senest den 15. december, så du ved, om det er dig og din familie vi kan hjælpe i år”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...