Kandidat: Der er forskel på de store partiers kandidater

2. november 2017 KV2017

Byrådskandidat Rikke Lock Harvig, Socialdemokratiet, skriver:

Har du svært ved at se forskel på alle os kandidater og hvad det er vi vil for kommunen? For tiden er der mange ligheder på valgløfterne fra de to store partier Venstre og Socialdemokratiet. Men der er en historisk forskel og der er stadig forskelle. På socialområdet begynder de to partier at ligne hinanden. Langt de fleste af venstres kandidater vil gerne arbejde for bedre omsorg og flere ressourcer til ældre og svage.

Artiklen fortsætter under annoncen

De vil også styrke folkeskolen, børnehaver og dagplejen.

Er det ikke det samme JEG vil? Jo, jeg er enig med Venstre på mange af disse punkter, ligesom jeg er enig med kandidater fra både Enhedslisten, SF, Dansk Folkeparti, Fælleslisten og Slegsvigske Parti på flere områder. Jeg mener f.eks. ligesom mange andre kandidater, at vi skal styrke yderområderne. Jeg bor selv i ét af dem.

Det der adskiller mig i væsentlig grad fra flere af de andre er dog at jeg:

– er forkæmper for at vi skal passe ekstra godt på naturen omkring os

– er fortaler for at passe på og reparere det vi allerede har – også i yderområderne

– vil arbejde for at støtte lokal bæredygtig produktion i endnu højere grad

– er særlig opmærksom på både børn og voksne med handicap eller særlige behov

– er særlig opmærksom på at se udfordrede familier som en helhed (inklusive pårørende), der skal mødes med respekt

– er særlig opmærksom på, at sundhed er den bedste forebyggelse af sygdom, og at vi skal arbejde på at øge sundheden for alle borgere – fra vugge til grav.

– at jeg bakker op om kirkens rolle i lokalsamfundet og mener at vi skal udnytte kirkens ressourcer endnu bedre

– jeg bakker op om en bro mellem Fyn og Als

Men

– at jeg ikke mener, at vi har råd til en 4-sporet vej samtidig med alt dette.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk