KANT og RUBY SKY på scenen i Mejeriet

12. september 2022 Kultur
KANT. Pressefoto: Steffen Knudsen
KANT. Pressefoto: Steffen Knudsen

De to bands KANT og RUBY SKY er på en fælles danmarksturné og besøger den 15. september Mejeriet i Sønderborg. Det er to moderne bud på rock og r’n’b-musik med melodiske og rytmiske fællesnævnere, hvor det er svært at stå stille og synge med på de medrivende sange.

RUBY SKY er et dansk/norsk alt-R&B band, der laver groovy og beatbaseret musik til tidsrummet lige mellem dag og nat – når den rubinrøde himmel kommer frem. Gennem deres organiske lyd og eftertænksomme lyrik, får de dig til at glemme alt om tid og sted – og bare være til i nuet som den du er, skriver Mejeriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

KANT bringer pop, urban og hiphop ind i en moderne fortolkning af rockmusikken. Spændingerne og kontrasternes indbyrdes kamp er en essentiel del af bandets lyd og DNA. Sangene er drevet af en fortællerlyst, som udfolder sig i luftige melodier og støttes af store synthflader og skarpe guitarriffs på en bund af groovy bas og energiske trommer. KANT drager lytteren ind i et univers med dybde, kreativ kompromisløshed og modsætninger med en legende tilgang til sangskrivning og instrumentale virkemidler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet starter kl. 20.00 og billetterne ligger klar på Sønderborghus’ hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...