Karen-Marie Klip i Gråsten ændrer på åbningstiderne

1. marts 2021 Erhverv

Karen-Marie Klip & Papi ri Gråsten er åben igen for fysisk kundebesøg hver mandag fra 10 -17.30. Resten af ugen henvises til “Take Away” eller til at benytte webshoppen.

Bag de lukkede døre under nedlukningen, har der været stor aktivitet.

Transformation

Der er sket en transformation fra oplevelsesbutik med snoede “gader” til snorlige webshop. Der er blevet indrettet efter, hvad der er praktisk, når der plukkes varer til pakker, der sendes ud i verden – de fleste til Tyskland, men også til mere eksotiske mål for eksempel Hawaii.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karen-Marie Klip har efter en svær start oplevet en stor fremgang på online salget under krisen.

Nye tanker

Derfor er der blevet tænkt nye tanker under coronakrisen hos Karen-Marie Klip – lige fra nye reoler, specialdesignede lageræsker – til nye produktionsgange og nye webshopvenlige produkter. Der er blevet ryddet grundigt op i produktudvalget, idet der fremover udelukkende satses på produkter, der egner sig til webshop.

Inspiration

Det skal stadig være en god og inspirerende oplevelse at besøge butikken, man kan se mange modeller udstillet og der er stadig nogle huse tilbage så noget af den oprindelige stemning er bevaret.

De kunder, der besøger butikken fysisk på mandage, kan gøre fantastiske kup blandt de mange varer, der er blevet  ‘ryddet op’.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...