Kari Bjerke lærer angstramte at leve deres liv

6. juli 2015 Sundeved

Der er ret mange unge mennesker, som rammes af angst og de mærker det ved, at følelserne kommer i oprør. Så voldsomt, at den unge tror, at han eller hun er ved at blive sindsyg.

Psykoterapeut og Mindfulness-instruktør Kari Bjerke.

Psykoterapeut og Mindfulness-instruktør Kari Bjerke.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er skræmmende ikke at fungere og mange undres over, hvor voldsomt det rammer”, siger Kari Bjerke, der er psykoterapeut og Mindfulness-instruktør. Hun tilbyder sin hjælp til mennesker, der rammes af angst.

“I mange sammenhænge har vi det med at prøve at leve op til  nogle idealer. Prøver at være lige så perfekte som de liv, der præsenteres på for eksempel Facebook – og det kan give angsten for ikke at være god nok, ikke at slå til”, siger Kari Bjerke til SønderborgNYT. Det er altså ikke kun eksamensangt, der kan slå benene væk under unge mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er veje ud af angst

Kari Bjerke tilbyder Mindfulness-inspirerede forløb, hvor den angstramte lærer at blive i angstfølelsen og få sat ord på, hvad det er, der fører til angst.kkc

“Vejen ud af angstproblemer er vejen igennem angsten. Det er ved at lære angsten at kende, man lærer at forstå og håndtere den hensigtsmæssigt”, siger hun. Når vi kan forklare, hvordan det føles at være angstramt, så forstår vi angst. Og når vi forstår angsten, så kan vi se, hvad det er, den kommer af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kari Bjerke lærer også angstramte, at det ikke er vigtigt at leve op til et eller andet ideal.

“Det vigtige er at mærke efter indeni og være tro mod sig selv”.

Få professionel hjælp

downloadNår angsten rammer, så er det ikke nok, at man prøver at tage sig sammen. Det er nemlig helt umuligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der skal hjælp til og den skal komme fra en, der kan give de værktøjer, der skal til”, siger Kari Bjerke, som selv har mærket angst, depression og stress og ved, hvor lammende det er.

Efter et forløb hos Kari Bjerke, så har man den værktøjskasse, der bruges, hver gang livet er svært. Og har man først lært at se ind i sig selv og få sat ord på, så står man rigtigt godt rustet til at leve sit eget liv.

Se Kari Bjerkes hjemmeside HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...