Karikatur rykker ind i Borgen Shopping

29. juni 2021 Erhverv

På en glædens dag hvor lysegrønne forhåbninger endelig står mål med virkeligheden, er Karikatur og Borgen Shopping nået til enighed om nogle længe ventede rammer. Ideen bag ‘Karikatur’ har været lang tid undervejs, og folkene bag måtte for blot et par uger siden sande, at projektet på Remissen ikke ville se dagens lys.

Siden da har Borgen Shopping og Destilleriet Als, som er ejerne bag Karikatur, arbejdet på højtryk for at finde hinanden i et tilrettet koncept af de planer, der lå for etableringen. Parterne kan nu afsløre, at man i løbet af september åbner et spændende koncept, der udspringer af udviklingen af Karikatur i Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Straks efter at det kom frem, at Destilleriet Als ikke kunne gennemføre de spændende planer med bygningerne ved busholdepladsen, tog jeg fat i holdet bag Karikatur for at invitere til en drøftelse om at rykke ind i Borgen Shopping”, fortæller centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

”Vi var hurtigt enige om, at Borgen ville være et glimrende sted til at realisere planerne om den nye beværtning. Derfor er det med stor glæde, at vi nu kan meddele, at alt er faldet på plads. Hen over sommeren sker der en ombygning af et eksisterende lejemål i centret, med henblik på at vi allerede omkring medio september kan invitere til åbning i de nye friske lokaler til Karikatur”, fortæller Flemming Enghave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Karikatur opgraderes det kulinariske udbud både i Borgen, men også for Sønderborg som helhed. Karikatur vil markere og styrke Sønderborg på den gastronomiske scene, både nationalt og internationalt.

”Kriterierne for rammerne, der skal danne Karikatur, har vi fra starten af vidst skulle kunne udfordre de gængse normer for den oplevelse, som folk forbinder med at gå ud og enten spise eller drikke cocktails. Vores placering har derfor været vigtig for os. Ideen om at skabe en form for vakuum eller ‘en dør ind til Narnia’, tænder os utroligt meget, og det kan vi i Borgen. Derfra udspringer selvfølgelig tanken om, at det på Karikatur kun vil være fantasien der sætter grænserne. På Karikatur sætter vi hverken mad til cocktails eller cocktails til mad – vi sætter smag over alt andet”, siger holdet bag Karikatur.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...