Karikatur rykker ind i Borgen Shopping

29. juni 2021 Erhverv

På en glædens dag hvor lysegrønne forhåbninger endelig står mål med virkeligheden, er Karikatur og Borgen Shopping nået til enighed om nogle længe ventede rammer. Ideen bag ‘Karikatur’ har været lang tid undervejs, og folkene bag måtte for blot et par uger siden sande, at projektet på Remissen ikke ville se dagens lys.

Siden da har Borgen Shopping og Destilleriet Als, som er ejerne bag Karikatur, arbejdet på højtryk for at finde hinanden i et tilrettet koncept af de planer, der lå for etableringen. Parterne kan nu afsløre, at man i løbet af september åbner et spændende koncept, der udspringer af udviklingen af Karikatur i Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Straks efter at det kom frem, at Destilleriet Als ikke kunne gennemføre de spændende planer med bygningerne ved busholdepladsen, tog jeg fat i holdet bag Karikatur for at invitere til en drøftelse om at rykke ind i Borgen Shopping”, fortæller centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

”Vi var hurtigt enige om, at Borgen ville være et glimrende sted til at realisere planerne om den nye beværtning. Derfor er det med stor glæde, at vi nu kan meddele, at alt er faldet på plads. Hen over sommeren sker der en ombygning af et eksisterende lejemål i centret, med henblik på at vi allerede omkring medio september kan invitere til åbning i de nye friske lokaler til Karikatur”, fortæller Flemming Enghave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Karikatur opgraderes det kulinariske udbud både i Borgen, men også for Sønderborg som helhed. Karikatur vil markere og styrke Sønderborg på den gastronomiske scene, både nationalt og internationalt.

”Kriterierne for rammerne, der skal danne Karikatur, har vi fra starten af vidst skulle kunne udfordre de gængse normer for den oplevelse, som folk forbinder med at gå ud og enten spise eller drikke cocktails. Vores placering har derfor været vigtig for os. Ideen om at skabe en form for vakuum eller ‘en dør ind til Narnia’, tænder os utroligt meget, og det kan vi i Borgen. Derfra udspringer selvfølgelig tanken om, at det på Karikatur kun vil være fantasien der sætter grænserne. På Karikatur sætter vi hverken mad til cocktails eller cocktails til mad – vi sætter smag over alt andet”, siger holdet bag Karikatur.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...