Karinas Fodpleje er klar til at forkæle dine fødder

12. november 2020 Erhverv

For Karina Hansen er en drøm gået i opfyldelse.

Hun har lige åbnet fodplejeklinikken Karinas Fodpleje i Hørup efter at eksamen som lægeeksamineret fodpleje kom i hus tidligere i år.

“Jeg har altid haft en forkærlighed for at arbejde med mennesker og omsorg, og jeg synes, at det er spændende at arbejde med fødder”, fortæller Karina Hansen, der oplever et stort behov for fodpleje:

“Man har kun et par fødder, og de bliver udsat for meget hver dag. Mange står eller går meget hver dag, nogle gange i forkert fodtøj. Derfor skal man være god ved siden fødder. Man behøver dog ikke have skavanker for at gå til fodpleje. Man kan også komme for at forkæle sine fødder”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom klinikken kun lige har slået dørene op og vi er midt i en Corona-tid, har en del kunder allerede lagt vejen forbi Blåmose 2 i Hørup, hvor klinikken har til huse.

“Jeg har haft besøg af både mænd og kvinder i alle aldre. Det varmer meget at mærke opbakningen”, fortæller Karina Hansen, og jeg overholder selvfølgelig de restriktioner der er i forbindelse med denne pandemi.

Behandlingerne foregår primært i klinikken, men Karina Hansen kører også ud til hjemmebehandlingerne efter aftale, hvis der er borgere, som ikke har mulighed for at komme til klinikken. Indtil videre har klinikken åben hver tirsdag og onsdag samt efter aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karina Hansen arbejder stadig som sosu-hjælper ved siden af fodplejeklinikken, men hun drømmer om, at hun med tiden kan leve af klinikken alene.

karinasfodpleje.dk kan man se et overblik over behandlingerne og bestille tid.

Karinas Fodpleje kan også træffes på tlf. 4110 9680

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk