Karmaloftet – for dig der vil vandre i balance

21. oktober 2019 Samfund

Pia Lange og Anna Chanell Katarina Staniok har Karmaloftet, hvor der er en hel vifte af muligheder til alle de, der gerne vil have det bedre indeni.

Adressen er Perlegade 51 og det er den ældre røde bygning, som er helt fantastisk sat i stand.

I paletten med det, som Karmaloftet tilbyder, står der blandt meget andet coaching, yoga, healing, minfulness, yoga for børn, forældre/familie-coaching og metoring.

“Der er nogle herrer, der har spurgt, om vi ikke ville lave et yogahold alene for herrer, så det gjorde vi”, siger Pia Lange til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Yoga kan være vejen

Anna Chanell Katarina Staniok og Pia Lange arbejder meget med energier og de energier er i lokalerne.

“Vi gør energierne tilgængelige og holder rummet for vores brugere, så de kan mærke sig selv”, siger Anna Chanell Katarina Staniok.

“For eksempel er vores yogahold et sted, hvor udøverne kommer til at mærke sig selv og vil man ha’ et liv i balance, så er man nødt til at få ryddet op indeni. Det gør man ved at sætte ord på alt det ubehagelige, så man kan forholde sig til det og måske ændre på nogle ting”, siger Pia Lange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mindfulness er en vej, som blandt andre stress-ramte bruger, når der skal styr på tankemylderet.

“For os er det vigtigt at vise, der er andre veje end at tage medicin”, siger kvinderne, der ser det hele menneske i hver enkelt deltager.

Ideen om at skabe noget nyt og udvikle det til perfektion opstod ud af samme brændende ønske om, også i det sønderjyske at kunne give mennesker muligheden for, at have et unikt sted, hvor alt er samlet under samme tag. Krop, sind og ånd – fordi de uløseligt hænger sammen. Når den personlige udvikling og vejen hjem til dig selv er i højsæde, så må det ikke være afstanden til undervisningsstedet eller rammerne, der begrænser dine muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har selv gået vejen

Pia Lange og Anna Chanell Katarina Staniok har selv været i krise og er kommet hele igennem.

“Vi har mærket tingene på vores egen krop og har klaret udfordringerne. Nu er vi passionerede for at bringe det spirituelle ud til andre, så de også får mulighden for at finde hjem”.

Inden længe laver Karmaloftet ungegrupper med piger der er i gymnasiealderen.

“De unge skal arbejde med meditation, englekort, healing og det er bestemt noget for alle unge, fordi det handler om at finde sit ståsted i livet”, siger Anna Chanell Katarina Staniok. Unge kan tilmelde sig til holdet, der starter den 7. november HER via hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så vil du svæve som en sommerfugl eller vil du være stensamler?

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Se Frihedslistens mærkesager

26. oktober 2021 KV21

Vibeke Schou er den lokale kandidat på Frihedslisten til kommunalvalget. Det er hun fordi hun blev opfordret til at stille op og lige er flyttet til Sønderborg fra København. Hun vil gerne bidrage til sit nye lokalsamfund. Hun blev træt af København og forelskede sig i Sønderborg. Men det er også fordi hun er blevet […]

Læs mere...