Karsten Falkenløve Simonsen fra Broager er Årets Elev indenfor shipping og spedition

10. december 2022 Broager
Karsten Falkenløve Simonsen i midten med sit diplom. Privat foto
Karsten Falkenløve Simonsen i midten med sit diplom. Privat foto

Karsten Falkenløve Simonsen har vundet HK Privat Sydjyllands pris som Årets Elev 2022 indenfor området Shipping og Spedition. Han er elev ved Contino Tansport i Padborg og bor i Broager.

’Karsten Falkenløve Simonsen har i sin første tid som elev været meget selvstændig, rationelt tænkende og haft en dedikeret måde at gribe opgaver an på. Dertil er han en meget loyal og ærlig person, som stiller høje standarder og krav til sig selv.  Han er en gevinst for arbejdspladsen – både fagligt og socialt’, skriver uddannelsesansvarlig Marc Luciano Messina i indstillingen til prisen.

Prisen som årets elev i HK Sydjylland tildeles hvert år til en elev, der er fagligt dygtig og som samtidig gør noget positivt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, altså er en god kollega. Der uddeles priser for forskellige uddannelsesområder.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...