Karsten Gram genvalgt som næstformand i Landdistrikternes Fællesråd

20. april 2017 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Landdistrikternes Fællesråd har torsdag konstitueret sig ved et bestyrelsesmøde i Egtved. Til årsmødet, der blev holdt i slutningen af marts, blev formand Steffen Damgaard genvalgt og bestyrelsen har nu besluttet, at Karsten Gram også fortsætter på posten som næstformand, skriver Fællesrådet i en pressemeddelelse.

Nye medlemmer i bestyrelsen er borgmester John Brædder fra Guldborgsund Kommune; formand for Deltidslandmændene i Landbrug & Fødevarer Klaus Høeg og Tyge Mortensen, formand for Rudme Lokalråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe en bedre balance i Danmark. Rådet beskæftiger sig med at samle og dele viden, skabe netværk og udøve indflydelse på Christiansborg såvel som i de enkelte kommuner og regioner.

Bestyrelsen i Landdistrikternes Fællesråd består af:

Steffen Damsgaard

Formand, opstillet af LandboUngdom.

Steffen Damsgaard blev genvalgt som formand for Landdistrikternes Fællesråd i forbindelse med det netop afholdte årsmøde i 2017. Han har været rådets formand siden 2008, hvor han overtog posten fra Lone Andersen, nuværende viceformand i Landbrug & Fødevarer. I perioden 2004-2008 var Steffen Damsgaard landsformand for LandboUngdom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landdistrikternes Fællesråds bestyrelse har udpeget Steffen Damsgaard til at repræsentere rådet i bestyrelsen i Center for Landdistriktsforskning ved Syddansk Universitet og i regeringens rådgivende udvalg på landdistriktsområdet, DRUPL.

Karsten Gram

Næstformand, opstillet af Aabenraa og Sønderborg kommuner.

Karsten Gram blev genvalgt til bestyrelsen i forbindelse med årsmødet 2017. Bestyrelsen har ligeledes genudpeget ham til posten som næstformand for Landdistrikternes Fællesråd, som han har bestredet siden 2014, hvor han første gang blev valgt til bestyrelsen. Karsten Gram er født den 17. oktober 1964. Han har igennem en længere årrække arbejdet med ledelse af mennesker og arbejder blandt andet som LAG-koordinator i LAG Sønderborg-Aabenraa og landdistriktscoach i Aabenraa Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landdistrikternes Fællesråds bestyrelse har udpeget Karsten Gram til at repræsentere rådet i Overvågningsudvalget for Landdistriktsprogrammet og Overvågningsudvalget for Hav- og fiskeriudviklingsprogrammet under Landbrugs- og Fiskeristyrelsen.

John Brædder

Bestyrelsesmedlem, opstillet af Lolland, Guldborgsundog Vordingborg kommuner.

John Brædder blev valgt til bestyrelsen ved årsmødet 2017. Han er født den 6. februar 1962 og har siden 2009 været borgmester i Guldborgsund Kommune. John Brædder er ligeledes medlem af Realdanias repræsentantskab, bestyrelsesmedlem i Femern Belt Development og næstformand for Fonden Business Lolland-Falster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klaus Høeg

Bestyrelsesmedlem, opstillet af Landbrug & Fødevarer.

Klaus Høeg blev valgt til bestyrelsen ved årsmødet 2017. Han er født den 17. oktober 1951. Klaus Høeg er formand for Danske Deltidslandmænd i Landbrug & Fødevarer, bestyrelsesmedlem i Landboforening Midtjylland og medlem af Landbrug & Fødevarers primærbestyrelse. Han har i mange år arbejdet i luftfartsbranchen, først som luftkaptajn og efterfølgende som vicepræsident for SAS København.

Tyge Mortensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsesmedlem, opstillet af landsbyerne.

Tyge Mortensen blev valgt til bestyrelsen i forbindelse med årsmødet 2017. Han er født den 23. oktober 1959. Tyge Mortensen er forstander for Landsbyhøjskolen og selvstændig konsulent og foredragsholder. Derudover er han formand for Rudme Lokalråd og generalsekretær i Selskab for Fremtidsforskning.

Landdistrikternes Fællesråds bestyrelse har udpeget Tyge Mortensen til bedømmelseskomitteen for Årets Landsby.

Charlotte Christiansen

Bestyrelsesmedlem, opstillet af Assens Kommune.

Charlotte Christiansen blev valgt til bestyrelsen ved årsmødet i 2016. Hun er født den 5. august 1968 og er byrådsmedlem i Assens Kommune, hvor hun også er formand for Innovation- og Medborgerskabsudvalget. Charlotte Christiansen sidder i en række bestyrelser, herunder LAG MANK, den lokale aktionsgruppe for Middelfart, Assens, Nordfyn og Kerteminde kommuner.

Landdistrikternes Fællesråds bestyrelse har udpeget Charlotte Christiansen til bedømmelseskomitteen for Årets Landsby.

Lars Høgh

Bestyrelsesmedlem, opstillet af DGI.

Lars Høgh blev valgt til bestyrelsen ved årsmødet i 2015. Han er født den 13. november 1969 og sidder i DGI’s hovedbestyrelse. Lars Høgh er vicerektor på Hjørring Gymnasium og desuden formand for DGI Skydning og en række andre bestyrelser.

Henrik Dalum

Bestyrelsesmedlem, opstillet af 4H.

Henrik Dalum blev valgt til bestyrelsen ved årsmødet i 2016. Han er født den 4. september 1985. Han er formand for børne- og ungdomsorganisationen, 4H. Henrik Dalum har tidligere siddet i bestyrelsen for LandboUngdom.

Lars Steffensen

Bestyrelsesmedlem, opstillet af Landsbygruppen Thy.

Lars Steffensen blev valgt til bestyrelsen i forbindelse med årsmødet i 2014. Han er født den 9. april 1965 og sidder i bestyrelsen for Landsbygruppen Thy. Lars Steffensen er derudover byrådsmedlem i Thisted Kommune og sidder i en række råd, nævn og udvalg.

Landdistrikternes Fællesråds bestyrelse har udpeget Lars Steffensen til styregruppen for Spor i Landskabet samt til styregruppen for ‘Prioritering af Fremtidens Arealanvendelse i Danmark’ under Teknologirådet.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...