Karsten Hansen fejres for sine 25 år i Brugsen

28. august 2020 Erhverv

Fredag eftermiddag var der rigtigt mange besøgende hos Karsten Hansen i Vollerup og det skyldes, at Karsten Hansen endelig kan fejre sit 25 års jubilæum i Brugsen.

“Jeg vil holde en tale og det bliver jo en af de få gange, hvor jeg kan få lov til at sige lidt”, sagde Lars G. Andersen, som er direktør for Brugsforeningen Als og Sundeved.

“Og jeg vil sige tillykke med de 25 år. Det er ikke mange, der er på den samme arbejdsplads i 25 år, så det er lidt af en bedrift”, sagde direktøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mange spørger sikkert, hvad du egentlig har lavet i alle de år – og jeg kan nævne, at du har lavet et samarbejde med lokale fødevareleverandører og du fik lavet Foodfestivallen i Augustenborg Hallerne.

“Jeg ved også, at du er rigtig god til at samle tropperne og skabe noget gejst”.

Karsten Hansen er udlært i Brugsen i Høruphav og er siden rykket op i graderne – og i dag er han salgschef i Brugsforeningen for Als og Sundeved. En stor del af fritiden – når der ikke lige er Corona-regler – bruger han på at spille med Tip Top Partyband.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...