Karsten Uno Petersen: Ingen tvivl – regions-ansat hjalp Carl Holst!

17. september 2015 Politik

Efter flere dage med belastende mails, SMS’er og beskyldninger mod Carl Holst, så mødtes forretningsudvalget i Region Syddanmark onsdag for blandt andet at diskutere sagen om Carl Holst. Og Karsten Uno Petersen (S) var klar i mælet, før han gik ind til mødet i udvalget.

Karsten Uno Petersen er overbevist: Carl Holst taler ikke sandt!

Karsten Uno Petersen er overbevist: Carl Holst taler ikke sandt!

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu kan vi se, at han kalder sig selv privatrådgiver for Carl Holst. Vi har adskillige eksempler på, at han på Carl Holsts vegne udtaler sig om Folketingets anliggender, altså som en del af valgkampen. Og der må man jo så sige, så er det skatteyderpenge, der er blevet brugt til at finansiere Carl Holsts valgkamp – og det er klart misbrug”, siger Karsten Uno Petersen til TV SYD og fortsætter:

“Der er ikke skyggen af tvivl om, at han har fungeret som rådgiver for Carl Holst i forbindelse med Folketingsvalgkampen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...