Kasernen sættes til salg igen

5. september 2018 Erhverv

Filmstudie, fitnesscenter, kontorer med udsigt eller noget tredje. Der er plads til det hele og meget mere for køberne af de tre kasernebygninger, der nu sættes til salg af Sønderborg Kommune. Der kan bydes på bygningerne både samlet og enkeltvis.

”Kasernen tilbyder nogle helt unikke rammer, som for den rette køber kan omdannes til mange spændende formål. Vi håber, at vi ved at udbyde bygningerne i mindre bidder, kan finde investorer, der kan se potentialet og få den rigtige ide”, siger borgmester, Erik Lauritzen i en pressemeddelelse, som håber, at kasernen kan blive et aktiv i planerne for Byens Havn og den kommende by-strategi for Sønderborg.

Sønderborg Kommune har valgt at beholde den historiske hovedbygning, der fremover kan omdannes til foreningshus. Men tre ejendomme på kasernen sættes til salg igen. Det er den ene kasernebygning på 6090 m2, gymnastiksalen på 945 m2 og de to nyere værelsesbygninger mod nord på 3895 m2, der i denne omgang sættes til salg.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...