Kasernen sættes til salg igen

5. september 2018 Erhverv

Filmstudie, fitnesscenter, kontorer med udsigt eller noget tredje. Der er plads til det hele og meget mere for køberne af de tre kasernebygninger, der nu sættes til salg af Sønderborg Kommune. Der kan bydes på bygningerne både samlet og enkeltvis.

”Kasernen tilbyder nogle helt unikke rammer, som for den rette køber kan omdannes til mange spændende formål. Vi håber, at vi ved at udbyde bygningerne i mindre bidder, kan finde investorer, der kan se potentialet og få den rigtige ide”, siger borgmester, Erik Lauritzen i en pressemeddelelse, som håber, at kasernen kan blive et aktiv i planerne for Byens Havn og den kommende by-strategi for Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har valgt at beholde den historiske hovedbygning, der fremover kan omdannes til foreningshus. Men tre ejendomme på kasernen sættes til salg igen. Det er den ene kasernebygning på 6090 m2, gymnastiksalen på 945 m2 og de to nyere værelsesbygninger mod nord på 3895 m2, der i denne omgang sættes til salg.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Augustenborg

37-årig mand mistænkt for narkokørsel

3. februar 2023 112

Klokken cirka halv tre – natten til fredag – anholdt politiet en 37-årig mand fra Augustenborg, fordi de mistænker ham for at være påvirket af stoffer, mens han kørte bil. “En patrulje stoppede bilen i Augustenborg og efter at have anholdt føreren kiggede de bilen igen og fandt et baseballbat, som tilhørte en passager, som […]

Læs mere...