Kasernens gymnastiksal bliver til stort konferencelokale

11. september 2020 Erhverv

I den store renovering og ibrugtagen af bygningerne på Sønderborgs gamle kaserneområde, er det nye HOTEL Sønderborg Kaserne nu nået til renoveringen af kasernens gymnastiksal. Hér er hotellets lokale håndværkere i fuld gang med at forvandle den gamle sal til et nyt, stort og moderne konferencelokale.

Bygningens gamle vinduer er blevet udskiftet med nye vinduer i mahogni – i samme, oprindelige stil som da
gymnastiksalen blev bygget i 1940erne. Derudover er der i langsiden ud mod havnen, isat store, flotte vinduespartier, som giver salens gæster en fantastisk udsigt til Alssund og havnens øvrige liv. Den flotte udsigt vil fremover også kunne nydes udendørs, når salens let hævede terrasse står færdig.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Planen med den gamle gymnastiksal er, at den bl.a. skal fungere som morgenmadssal for vores overnattende gæster. Derudover vil den på sigt kunne lejes som konference- og festlokale med plads til op til 600 personer, når det engang bliver muligt at samle så mange igen. Vi glæder os til at kunne åbne dørene til dette historiske lokale – nu også med en flot udsigt”, fortæller hoteldirektør Thorben Jensen i en pressemeddelelse.

Renoveringen af den gamle sal er blot endnu et kapitel i den samlede renovering af de gamle kasernebygninger, som indtil videre tæller 54 værelser på HOTEL Sønderborg Kaserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Navnekonkurrence: Hvad skal salen hedde?

HOTEL Sønderborg Kaserne udlodder netop nu et ophold inklusiv morgenmad for to personer til den, somhjælper hotellet i mål med det bedste navn til det nye konferencelokale:

”Jeg synes egentlig, at ’Gymnastiksalen’ er et udmærket og charmerende navn, men det er bare ikke så nemt at udtale på engelsk og tysk”, siger Thorben Jensen og henviser til hotellets Facebookside SonderborgKaserne, hvor konkurrencen løber frem til 25. september

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk