Kasper Buch er på vej til Sønderborghus

Sønderborghus. Arkivfoto: Ole Kæhler
Sønderborghus. Arkivfoto: Ole Kæhler
29. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er efterhånden et års tid siden, Kasper Buch sidst lagde vej forbi Als, men nu er han på vej tilbage på Sønderborghus, hvor han lægger vej forbi med hele sit band den 13. april.

Kasper Buch har netop færdiggjort indspilningerne til sit næste album som har fået arbejdstitlen ‘Working Hard’.Albummet er indspillet i det velkendte studie, Lundgaard Studios, der tæller navne som blandt andre Michael Falch, Poul Krebs, Tim Christensen og mange flere.

Der er så at sige, ikke blevet sparet på detaljerne omkring det nye album, som snart lander på gaden. Titlen siger nærmest sig selv, for den unge Tønder-dreng er en hårdtarbejdende musiker, skriver Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Intet mindre end to musikpriser har han høstet, og spørger man i folkemusikmiljøet, så er han allerede et anerkendt navn på den danske musikscene.

Publikum kan forvente at høre hele det nye album samt en stor del af det gamle bagkatalog.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...