Kathrine Olesen overtager Salon Mainstreet på Ringgade

25. november 2020 Erhverv

Frisør Kathrine Olesen overtager Salon Mainstreet på Ringgade i Sønderborg og inspirationen til at blive selvstændig har hun fra ægtemanden.

“Min mand har fortalt mig om alle fordelene ved at være selvstændig og efter også at have fået en masse gode råd fra Steen Bielefeldt i Sønderborg Iværksætter Service, så føler jeg mig klædt på og nu tager jeg springet”, siger Kathrine Olesen til SønderborgNYT. Den nuværende ejer af Salon Mainstreet, Kirsten Andresen, skal efter 13 år som selvstændig frisør, være coach.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det officielle ejerskifte er den 23. december og jeg er klar”, siger Kathrine Olesen, som allerede er begyndt at klippe på Ringgade.

Den nye ejer er uddannet hos Kam og Saks i Sønderborg og har derefter været i Park by Mens Cut på Rådhustorvet.

“Jeg håber, der er nogle af mine tidligere kunder, som følger med til Salon Mainstreet og så vil jeg gøre mit til, at Kirsten Andresens kunder gerne vil have mig til at ordne deres hår”, siger Kathrine Olesen.

“Faktisk tror jeg ikke, jeg skal være så nervøs. Jeg skal vist bare være klar til at arbejde meget”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Salon Mainstreet har kunderne bestilt en tid via hjemmesiden eller på telefon 7442 6222.

“Det betyder, at jeg har én kunde i salonen ad gangen og der er faktisk flere, som sætter pris på at være alene med deres frisør”, siger den kommende selvstændige.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...