Katrine Carlsson ny bureauleder hos Feriepartner Sønderborg

Katrine Carlsson. Privat foto
Katrine Carlsson. Privat foto
27. marts 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Påsken er over os, og nu lyder startskuddet for den kommende feriehussæson. Hos Feriepartner Sønderborg, som er en del af landets største danskejede feriehusudlejningskæde, er der store ambitioner for året. Derfor har direktør og indehaver Mikkel Jørgensen ansat Katrine Carlsson som ny bureauleder, der skal være med til at løfte Feriepartner Sønderborg til næste niveau.

Katrine Carlsson er uddannet inden for Miljøplanlægning og Kommunikation. Erhvervsmæssigt har hun arbejdet 16 år hos Kongehuset, hvor hun blandt andet har fokuseret på service og rengøring, senest som kammerjomfru ved H.K.H. Prinsesse Benedikte og kammerjomfruassistent ved H.M. Dronningen. Efterfølgende har hun været driftsleder ved Sandberg Gods og receptionschef ved Enjoy Resorts. Katrine Carlsson kommer således med solid erfaring fra servicebranchen og har desuden været rengøringsekspert i tv-programmet Det rene vanvid på TV 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Privat bor Katrine Carlsson tæt på det populære sommerhusområde Vemmingbund, og fritiden bruges blandt andet på at dyrke det landlige liv, ridning, naturen og vintagemode, hvor hun er glad for ’50ernes æstetik.

Som ny bureauleder skal hun blandt andet bidrage til at vækste antallet af huse til udlejning og indfri områdets store potentiale.

”Som lokal sønderjyde ser jeg meget frem til at indtræde i rollen som bureauleder hos Feriepartner Sønderborg, hvor jeg vil arbejde dedikeret med at styrke vores synlighed og sikre en høj serviceoplevelse. Derudover ser jeg frem til at skabe en god og sund arbejdsplads, hvor vi kan tilbyde attraktive jobs og sammen styrke den gode oplevelse for gæsterne i Sønderjylland”, fortæller Katrine Carlsson i en pressemeddelelse, og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg tror på, at en dybdegående forståelse for vores kunders individuelle ønsker er nøglen til at skabe en ekstraordinær serviceoplevelse, så jeg glæder mig til at skabe en personlig relation til både husejere, gæster og samarbejdspartnere”.

Bureauet i Sønderborg skiftede ejere i starten af 2024, hvor direktør og indehaver Mikkel Jørgensen overtog feriehusudlejningen fra Mette Jersild og hendes forældre, som nu fokuserer på udlejning af herregårde og slotte.

Ifølge direktøren har man på bureauet en ambition om at øge tilgængeligheden og dialog med gæster og husejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med Katrine Carlsson, og jeg er sikker på, at hun får stor succes i sin nye rolle. Katrine er meget målrettet og fyldt med energi, så jeg er overbevist om, at hun er det rette valg til lige netop bureauet i Sønderborg. Derudover glæder jeg mig til at vi bliver lidt flere hænder, så vi kan være endnu mere tilgængelige overfor vores gæster og husejere”, fortæller Mikkel Jørgensen.

Katrine Carlsson har første officielle arbejdsdag i de nyistandsatte lokaler på Agtoftsvej 2 i Ulkebøl den 2. april.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...