Kegnæs Musik Festival er klar igen

17. maj 2022 Kultur
Festivalhygge. Foto; Torben Sievertsen
Festivalhygge. Foto; Torben Sievertsen

Lørdag den 28. maj fra kl. 12.00 – 19.00 vender Kegnæs Musik Festival tilbage til Kegnæs Friskole efter to års ufrivillig pause. De to tidligere festivaller i 2018 og 2019 var en stor succes, hvorfor vi hele vinteren har arbejdet på højttryk for at stable en ny festival på benene. Tag familie og venner med til en skøn dag på Kegnæs Friskole.

Ni bands vil dagen igennem levere rock/pop/blues krydret med hyggelige fortællinger. Det er lykkedes Kegnæs Musik Festival at strikke et fantastisk program sammen, og har navne såsom Bauershour, CV Jørgensen Jam, Børges Blues Band, Loud Lovers, No Name Yet og 3 Friends på programmet, skriver friskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kegnæs Friskoles egne elever går også på scenen, her vil de tre bands: No Limits, Grey Fairies samt GO and the Gang give en festlig musikals oplevelse.

Kegnæs Musik Festival er for alle i alle aldre, og der vil være masser af aktiviteter og konkurrencer for børn, ligesom der kl. 14.45 er kagekonkurrence. Efter kagekonkurrencen er der kagebuffet ad libitum for kun kr. 35 pr. person.

Som noget nyt i år er der bagagerumsmarked samtidig med festivalen, så rundt omkring på festivalspladsen vil der være boder med lopper og andet godt.  Kegnæs Musikfestival er også en del af Tour de France-optakten, så de første 50, der kommer på cykel til festivalen og viser deres cykelhjelm ved madboden, modtager en øl eller sodavand!

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil dagen igennem være salg af ringriderpølser med brød, popcorn, chips, slik samt diverse drikkevarer såsom øl/fadøl, vand/sodavand samt Slush Ice.

Der er med andre ord lagt op til en fantastisk lørdag på Kegnæs Friskole, så tag familie og venner med til et brag af en festival.

Kegnæs Musik Festival er arrangeret af Friskolens Venner, der har lagt et kæmpe arbejde i at få festivalen stablet på benene. Friskolens Venner er støtteforening til Kegnæs Friskole og et eventuelt overskud vil ubeskåret gå til udvikling af nye tiltag på friskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Såfremt man har interesse deri, vil der på dagen være muligt at få en rundvisning på friskolen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...