Keld & Hilda fejrer 100 års jubilæum i Sønderborg

3. juni 2021 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda Heick kan fejre et bemærkelsesværdigt 100 års jubilæum. Det er 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld. Det skal fejres. Derfor har Keld & Hilda allieret sig med én af Danmarks dygtigste akkompagnatører Mickey Pless i et vaskeægte 100 års jubilæums program med evergreens og anekdoter.

Du kan møde alle tre i Sønderborg Teater den 31. oktober klokken 14, skriver arrangøren, Kanon Produktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum kan glæde sig til en musikalsk tour de force gennem Keld & Hildas lange karriere. Her er pigtrådstoner tilbage fra tiden, hvor Keld blandt andet blev Danmarksmester i pigtråd i 1965. Publikum får også historien om, hvordan der gik ’gadekær i pigtråden’, og hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie og formåede at fusionere pigtråd med schlager-musik.

Det resulterede i hit som Ved landsbyens gadekær, Ganløse Vanløse og Jeg ringer på fredag. For sjov medvirkede Hilda på indspilningen af Keld & The Donkeys-hittet Do You Speak English. Det blev en kæmpe-succes og arrangører begyndte at spørge, om Hilda måske kom med og sang Do You Speak English. Det nægtede Hilda kategorisk, men efter fem års forsøg, lykkedes det Keld at overtale Hilda og 6. februar 1981 stod Keld & Hilda på scenen for første gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturligvis bliver der masser af Melodi Grand Prix nostalgi, når hele Danmarks Mr. Melodi Grand Prix, Keld Heick, fortæller anekdoter. 32 gange har han haft sange med i Det danske Melodi Grand Prix – og imponerende ni gange har han vundet!  Keld & Hilda vil også undervejs krydre den musikalske fortælling med andres sange fra de 60 år.

Billetter finder du på billetsalg.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...