Keller & Co starter med succes på Tapas Take Away

3. april 2020 Erhverv

Keller & Co starter i dag, fredag, med Tapas Take Away og fik næsten kun lagt det ud på de sociale medier torsdag aften, så væltede det ind med bestillinger.

“Vi er helt overvældet af den kæmpe opbakning og selvfølgelig også kede af, at vi har måtte henvise nogle til at bestille til en anden dag, fordi vi ret hurtigt fik udsolgt”, siger Jonas Keller til SønderborgNYT.

“Vi er naturligvis, som så mange andre, hårdt ramt af coronakrisen, fordi vores koncept hovedsageligt er events, selskaber i og ud af huset og alle ordrer har derfor mere eller mindre været afmeldt siden d. 9. marts. Dog har de fleste blot flyttet deres arrangement til en anden dato, og det vil vi gerne sige en stor tak for. Vi har heldigvis haft en fantastisk opstart på virksomheden og glæder os blot til at vi igen – forhåbentligt snart – kan få hjulene i gang”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

I mellemtiden satser Keller & Co på tapas take away og forbereder nye tiltag.

Læs mere om Keller og Co’s tapas-menuer HER på LINKET

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...