Keller og Co inviterer til langbordsmiddag

15. januar 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Så er tiden kommet til Keller & Co’s første Pop Up og vi starter ud med en omgang langbordsmiddag den 7. og 8. februar. Pop Up-restauranten vil foregå i Slagter Frankes gamle butikslokale på Perlegade, som vi efterhånden har fået sat i stand, skriver Keller og Co. I indretningen har vi bevaret lidt af stemningen fra den gamle slagterbutik. Gæsterne kan nu nyde en god middag i nogle hyggelige rammer i lokalet enten i vores Pop Up-restaurant eller hvis de ønsker at holde et selskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Keller og Co slog egenligt dørene op allerede i oktober måned, men vi har haft fokus på at få køkkenet og cateringdelen op og køre og her har vi haft forrygende travlt. Der har allerede været en del lukkede selskaber i butikslokalet også, så vi har egentlig ikke haft tid eller plads til at afprøve Pop Up-konceptet før.

Vi er spændte på, hvordan hele konceptet bliver modtaget. Det er selvfølgelig mere krævende at lave Pop Up, når det kun er et par dage ad gangen, men vi ser også en fordel i at kunne tilrettelægge i fforhold til efterspørgsel, og hvad der ellers er af udbud i byen.  Vi har allerede det næste koncept til Pop Up-restaurant klar, så vi håber på god opbakning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til langbordsmiddagen serverer vi en tre-retters menu til 250,- kr. pr. person, og bordreservation er nødvendig på [email protected], fordi der er et begrænset antal pladser.

Er du nysgerrig på menuen, så serverer Jonas Keller først en koldrøget laks hertil små urter, syrlig kærnemælkssauce med urteolie. Dernæst har han stået på hovedet i gryderne og er klar med langtidsbagt kalvespidsbryst. Hertil serveres variation af små løg samt kraftig glace og små kartofler vendt med urter. Til sidst synes Jonas Keller at gæsterne har fortjent en hjemmelavet passionsmousse med rombrasseriet ananas, karamelsauce og ananassorbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og er I mere lækkersultne, er han klar med gode oste til kr. 55,- pr. person.

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...