Keller og Co har lavet maden til julebordet

24. december 2020 Erhverv
Ris a la Mandes. Foto: Keller og Co
Ris a la Mandes. Foto: Keller og Co

Omkring 30 sønderborgensere skal nyde julemenuen fra Keller og Co.

“Jeg synes, det er et fint antal, når vi tænker på, at der ikke er gjort det mindste for at reklamere for, at man kunne bestille julemaden hos os”, siger kokken, Jonas Keller, fra Keller og Co.

For rigtigt mange har juleaften nogle helt faste traditioner, som der holdes fast i.

“Og derfor er menuen også helt traditionel med andesteg og Ris a la Mandes”, siger Jonas Keller til SønderborgNYT.

Om en uge er det Nytårsaften.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og der leverer vi mad til langt flere og der er forlængst lukket for bestillinger”, siger Jonas Keller, som glæder sig over, at han – trods Corona-situationen – har gang i gryderne og forretningen.

Når Coronakrisen er slut, bliver der skruet op for blusset igen:

Om det er en gourmetmiddag med egen kok derhjemme, street food i haven, reception, lidt godt til ganen under mødet eller fest i Keller og Cos selskabslokale – med plads til 40 personer.

Jonas Keller leverer gerne hele pakken: Mad, drikkevarer, personale, opdækning og bar. Alt der skal til, så du kan slappe af og nyde dit arrangement.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...